Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Termékek - közlekedésbiztonság képes leírás - Közlekedésbiztonság.tlap.hu
részletek »

Termékek - közlekedésbiztonság - Közlekedésbiztonság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedesbiztonsag.tlap.hu » Termékek - közlekedésbiztonság
Keresés
Találatok száma - 10 db
Biztonsági fólia

Biztonsági fólia

LLumar betörés elleni védelem biztonsági fóliával. Biztonsági fólia üvegre, biztonsági fólia üvegajtóra, biztonsági fólia autóra. Szilánkmentes törést biztosít. Minőségi fóliák! Nézzen szét weblapunkon!

eCall Segélyhívó gépjárművekhez

eCall Segélyhívó gépjárművekhez

Tudjon meg Ön is többet az új segélyhívó rendszerről, az eCall-ról, mely az elkövetkező években kerül bevezetésre. Ez a gépjárművekbe szerelt berendezés baleset esetén automatikusan tárcsázza a 112-es segélyhívó számot, elküldi a baleset koordinátáit, így a mentők hamarabb érhetnek a baleset helyszínére és hamarabb kezdhetik meg a sérültek ellátását. Oldalunkon rengeteg információt és friss hírt kaphat az új eCall Segélyhívó Rendszerről, ha felkeltettük érdeklődését látogasson el honlapunkra még ma!

Fényvisszaverő

Fényvisszaverő

Fényvisszavető ruházat az építőiparban dolgozók számára - Munkavédelem - Mentők, tűzoltók, rendőrség, katasztrófavédelem - Fényvisszavető mellény autósok számára - Fényvisszavető anyagok sportoláshoz - Fényvisszavető kontúrcsík teherautóra - Fényvisszavető anyagok gyermekeink védelmében

Fényvisszavetők

Fényvisszavetők

A vállalat fő tevékenységi köre ipari felhasználású, csúcsminőségű segédanyagok nagykereskedelmi forgalmazása, szolgáltatói szinten pedig épület- és gépjárműablak-fóliák telepítése. A megbízhatóság, naprakészség és szakértelem a vállalatot a legjelentősebb magyar, valamint a hazai piacon is érdekelt multinacionális nagyvállalatok beszállítói közé sorolja, mindamellett, hogy - országos viszonylatban - más nagykereskedelmi vállalatok, üzletek, szervizek, kis forgalmú cégek is a vevőkörbe taroznak.

Forgalomtechnikai eszközök

Forgalomtechnikai eszközök

Cégünk 1990 júniusában alakult, saját tulajdonú telephellyel rendelkezünk a III. kerület, Pomázi út 15-ben, mely az ország jelenleg egyik legnagyobb autóklíma, raktérhűtés forgalmazója. Cégünk tevékenységét autóriasztók forgalmazásával és szerelésével kezdte. Ma is az egyik legismertebb és legjobb hírnevű készülék. 1994 óta kezdtük el a klíma és hűtéstechnikai tevékenységünket. Szakembereinek felsőfokú végzettséggel és hűtőipari zöldkártyával rendelkeznek. Évente a legjobbak külföldi tanfolyamokon is részt vehetnek. 1999. december 6-én teljesítettük és megkaptuk az ISO 9001:2000 minősítést is a TÜV Bayern cég általi minősítésben.

Kamino - munkavédelem

Kamino - munkavédelem

Köszöntöm a Kamino kkt nevében, bízom benne hogy nálunk találja meg az Önnek legkedvezőbb magas minőségű , ugyanakkor igen költséghatékony munkaruházatát és védőeszközét. Cégünk 1996-ban alakult és a kezdetektől fogva a munkaruházattal foglalkozik, idővel bővítettük készleteinket és áruféleségeinket igazodva az ügyfeleink igényéhez és a korszerű védőeszközökhöz. Jelenleg is több beszállító céggel, importőrökkel állunk jó munkakapcsolatban. Célunk a vevőink minőségi kiszolgálása minőségi termékekkel, minőségi szolgáltatásokkal (szaktanácsadás, teljes körű ellátás az általunk forgalmazott termékekkel). Ezen törekvésünk eredményét igazolja forgalmunk folyamatos növekedése, vásárlóink elégedettsége.

Kingdom Store

Kingdom Store

Miért is szükséges a munkaruha viselése? Sokan dolgoznak olyan szakmában, amelyben magas annak a kockázata, hogy hétköznapi ruhájuk szennyeződik, vagy más módon károsodik. A fizikai munkát végzők, valamint számos más iparágban dolgozók szembesülnek ezzel a problémával. A védelem érdekében sok munkavállaló visel munkaruhát, vagy egyéb külső ruházatot védő ruhadarabokat. A munkaruha forgalmazáson belül cégünk foglalkozik férfi munkaruha, továbbá munkavédelmi eszközök, védőruházat értékesítéssel és logozással is.

KRESZ táblák

KRESZ táblák

Cégünk fő profilja munkabiztonsági és tűzvédelmi jelzések, elsősegélynyújtó táblák, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. Az általunk készített táblák, jelzések minőségi alapanyagokból készülnek, így a táblák kültéri használatra is alkalmasak! A táblák alapanyaga vagy 2mm vastag műanyag lemez, vagy 0.8mm-es horganyzott lemez, ezáltal garantált a hosszú élettartam! Természetesen minden esetben lehetőség van a jelzéseket öntapadós matrica formájában megrendelni, így azok könnyedén felragaszthatóak sima felületekre!

Loyal Textil Hungary

Loyal Textil Hungary

Itt válogathat az általunk forgalmazott munkavédelmi eszközök közül. A lábvédelemtől egészen a fejvédelemig. Biztonságos munkavégzést biztosít minden kedves vásárlónk számára. Ha olyan helyen dolgozik, ahol fontos a légzésvédelem vagy egyszerűen csak fél a sertésinfluenzától, ne habozzon, válasszon légzésvédelmi maszkjaink közül. Eszközeink német precizitással készülnek! Reméljük kínálatunk és áraink meggyőzik Önt elhivatottságunkról és legközelebb már megelégedett vásárlóink körében tisztelhetjük!

Hirdetés
Mmbike

Mmbike

Bike Bt. több, mint 10 éve alakult. Cégünk fő profilja a kerékpárok és kerékpár alkatrészek értékesítése, illetve teljes körű és szakszerű szervízelése. Kerékpár vásárlás: Üzletünkben (1131 Bp. Reitter Ferenc u. 158.) személyesen is megtekintheti aktuális kínálatunkat, de mostantól akár az interneten is vásárolhat cégünktől. Kerékpárjaink minden vásárlói csoportot kielégítenek, így akár ha gyermekét szeretné meglepni egy biciklivel, vagy ha egy versenyre szeretne új kerékpárt, akkor is érdemes benéznie hozzánk, vagy körülnéznie webáruházunkban, ahol különböző gyártók kerékpárjai közül válogathat, mindenféle árkategóriában.

Tuti menü