Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tanácsok - közlekedésbiztonság képes leírás - Közlekedésbiztonság.tlap.hu
részletek »

Tanácsok - közlekedésbiztonság - Közlekedésbiztonság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedesbiztonsag.tlap.hu » Tanácsok - közlekedésbiztonság
Keresés
Találatok száma - 5 db
Biztonságosan közlekedni egy életúton program

Biztonságosan közlekedni egy életúton program

A Magyar Autóklub a MOL támogatásával 2006-ban indította útjára speciális oktató kamionját. Az országjáró program nagyáruházak parkolóiban kerül megrendezésre, ahol a közlekedésbiztonsági oktatás elméleti és gyakorlati részből áll.

Budapesti Különleges Mentők Alapítvány

Budapesti Különleges Mentők Alapítvány

Az oldalt található linkek tájékoztatást adnak tevékenységeinkről. Lapunkat mi fejlesztjük, nem kívánjuk, a sajnos igen csekély támogatást drága honlap üzemeltetésre költeni. Ezért néha találhatók bakik, vagy esetleg nem naprakész. Remélem, ezt mindenki elnézi nekünk. Megpróbálunk inkább a tevékenységeink során a tökéletesre törekedni. Jelen gazdasági helyzet,nem kedvez sem anyagi lehetőségeinknek sem az alapítvány munkáját segítő emberek számának sem.

Pro Urbe - Tapasztalat - Tudás - Kreativitás

Pro Urbe - Tapasztalat - Tudás - Kreativitás

Közlekedést és ehhez kapcsolódó infrastruktúrát tervezünk. Mérnökeink szakértelme és magas szintű számítástechnikai infrastruktúránk támogatásával az alábbi kategóriákban kínálunk megoldást: - településrendezési tervek közlekedési munkarészei - önálló közlekedésfejlesztési koncepciók városok vagy régiók számára - közlekedési hatástanulmányok - forgalmi modellezés

Tűzvédelmi szabályzat: munka-vedelem.net

Tűzvédelmi szabályzat: munka-vedelem.net

A munkavédelem és a tűzvédelem területén tapasztalható elmaradásokat azonnal pótolni kell. Nemcsak a bírságok miatt, hanem egy esetleges munkabaleset elkerülésének érdekében is. A lehetséges veszélyekre kiterjedő szabályzat elkészítése és a megfelelő oktatás elengedhetetlen a kockázatok csökkentéséhez. Segítünk Önnek a hiányosságok pótlásában, sőt a kockázatértékelés készítését is ránk bízhatja. Kérheti ajánlatunkat vállaltirányítási rendszerek, többek között ISO 9001 szabvány bevezetésére is. A munkavédelem kulcsfontosságú minden vállalat életében. A hiányos munkavédelmi szabályzat, az elmaradt oktatás növeli a munkabaleset esélyét. Ugyanez igaz a tűzvédelem területére is. Cégünk a fentiek mellett kockázatértékelés készítésével és vállalatirányítási rendszerek bevezetésével foglalkozik.

Vezetési tanácsok - ködlámpa, ablaktörlő

Vezetési tanácsok - ködlámpa, ablaktörlő

Látni és láttatni. Sokat hangoztatott szlogen, rengeteg igazságtartalommal. Az emberi szem, sokkal előbb észreveszi a mozgó pontokat, ha fényesek, mint ha nem lennének kivilágítva. Vezetéstechnikai tanácsok a szakértőtől.

Tuti menü