Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sofőrszolgálat, futárszolgálat - közlekedésbiztonság képes leírás - Közlekedésbiztonság.tlap.hu
részletek »

Sofőrszolgálat, futárszolgálat - közlekedésbiztonság - Közlekedésbiztonság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedesbiztonsag.tlap.hu » Sofőrszolgálat, futárszolgálat - közlekedésbiztonság
Keresés
Találatok száma - 9 db
After sofőrszolgálat

After sofőrszolgálat

After sofőrszolgálat A sofőrszolgálatok piacán magas színvonalú szolgáltatás nyújtásra alakultunk. Gyorsaságunk és megbízhatóságunk az ügyfeleink garanciája. Kollégáink széles típusismerettel és nagy vezetői gyakorlattal rendelkeznek. A szolgáltatás ideje alatt az Ön autója is biztonságban van, mert 15.000.000 Ft-os biztosítással rendelkezünk.

Bm Sofőr

Bm Sofőr

Sofőrszolgálatunk segíti Ügyfeleinket, hogy gördülékenyen és maximális biztonsággal használhassák saját gépkocsijukat sofőrjeinkkel, még ha alkoholt fogyasztottak vagy fáradtak is. Sofőrszolgáltatásunk egy rövid időtávra történő sofőrbérlés. Sofőrszolgálati árainkat úgy kalkuláltuk, hogy a legkedvezőbb sofőrszolgálati feltételek mellett tudják igénybe venni szolgáltatásainkat. Sofőrszolgálati kedvezményeinkkel pedig még jobban csökkenthetik a sofőrszolgálati szolgáltatás végösszegét.

Fittipaldi

Fittipaldi

A Lector fordítóiroda és a Magyar Vöröskereszt Nyelvvel-Lélekkel elnevezésű karitatív programot indított, melynek célja, hogy a magyar nyelvoktatás színvonalának növeléséhez, s ezzel a gyermekek nyelvtudásának fejlesztéséhez hozzájárulva idegen nyelvű oktatási anyagokhoz juttassa azokat a rászoruló, rossz anyagi körülmények között élő, hátrányos helyzetű gyermekeket és iskolákat, akik anyagi forrásokat csak lemondások árán tudnának e területre áldozni. Nagy örömmel vettük a szervezők felkérést és szívesen csatlakoztunk a program sikeres megvalósításához.

Limo Bérlés - sofőrszolgálattal

Limo Bérlés - sofőrszolgálattal

Limo bérbeadására szakosodott Cégünk nem kíván se árversenyt, se hatalmi harcot vívni a már működő és majdan alakuló társaságokkal, de a webcímünkhöz híven mindent megteszünk, hogy a szolgáltatásainkat igény-bevevő limuzin bérlők maximális megelégedéssel és felejthetetlen élményekkel gazdagodva legközelebb is minket válasszanak. Terveink eléréséhez nem az árak leverésével, hanem egyedi kínálatunk folyamatos fejlesztésével és limuzinjaink kiemelkedő minőségével kívánunk utat törni a csúcsra és mindvégig ott is maradni. Úgy gondoljuk, hogy limuzinos szolgáltatást olyan eseményekre vesznek igénybe emberek, amikor önmaguknak vagy szeretteiknek, barátaiknak szándékoznak egy életre szóló emléket szerezni, ezért hajlandóak sokszor anyagi kereteiket túllépve nagyobb összeget is áldozni álmaik vagy mások vágyai megvalósítása érdekében, hisz ilyenkor a leggyakoribb közmondás, hogy Egyszer élünk és ez nagy igazság.

Lord sofőrszolgálat

Lord sofőrszolgálat

Megbízható sofőrszolgálat, kedvező árakon, Budapesten és vidéken, a Lord Sofőrszolgálat ajánlásával. Szolgáltatásaikért soha nem számolnak fel rejtett díjakat. Az oldalon található árkalkulátorukkal gyorsan és egyszerűen ki lehet számolni a megrendelt szolgáltatás árát. A sofőrszolgálat mellett vállalnak reptéri transzfereket, sofőr bérlést rövid illetve hosszútávra és hozom-viszem szolgáltatást is. Éjjel-nappal lehet őket hívni. Törzsutaskártyájuk birtoklásával 10% kedvezményre jogosulnak megrendelőik.

Mayday Sofőrszolgálat

Mayday Sofőrszolgálat

Nagyon sok olyan emberrel találkozunk nap mint nap, akik még nem hallottak a sofőrszolgálatok létezéséről, vagy éppen hallottak már olyan fogalmakat, hogy sofőrsegély, pótsofőr, netán sofőrszolgálat, de nincsenek tisztában azzal, hogy ezek mit is takarnak. Mi senkit nem akarunk győzködni a szolgáltatásunk igénybevételéről, hiszen tisztában vagyunk a felelősségünk mértékével. Viszont azok számára, akik még nem vették igénybe ezt a szolgáltatást, szeretnénk megkérni a Törzsutasainkat, hogy pár sorban tájékoztassák ezeket az embereket!

Pumukli sofőrszolgálat

Pumukli sofőrszolgálat

Kérjük rendelésnél ne felejtse el közölni, ha bank kártyával kíván fizetni! Amennyiben a fuvar díját készpénzben fizeti, abban az esetben 10% kedvezményben részesül. (Kupon felhasználásakor nem érvényes). Sofőrszolgálatunk a kedvezményes utazásra jogosító kuponokat bónusz utalványokat csak nyitvatartási időben tudjuk elfogadni.

Tuti sofőrszolgálat

Tuti sofőrszolgálat

Megbízható sofőreink hazajuttatják Budapesten és elővárosaiban. Fix árak! Kiállás 30 percen belül! Minden Kedves Ügyfelünk ajándékot kap! Fix tarifák! Elérhető áron biztosítjuk Budapesten és környékén sofőrszolgálati szolgáltatásainkat.

Vénusz női sofőrszolgálat

Vénusz női sofőrszolgálat

Bizonyára Ön is gyakran hallotta, vagy talán mondta is már, hogy nőt a volánhoz engedni, kész öngyilkosság! Ha szeretne meggyőződni ezen állítás hamisságáról, hívja a Vénusz Női Sofőrszolgálatot! Cégünk 2002 februárjában alakult, s azóta is folyamatosan bővül.

Tuti menü