Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közlekedésbiztonság linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Pro - Vezetési [5. oldal]
részletek »

Közlekedésbiztonság képes leírás: Pro - Vezetési [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedesbiztonsag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Pro Urbe - Tapasztalat - Tudás - Kreativitás

Pro Urbe - Tapasztalat - Tudás - Kreativitás

Közlekedést és ehhez kapcsolódó infrastruktúrát tervezünk. Mérnökeink szakértelme és magas szintű számítástechnikai infrastruktúránk támogatásával az alábbi kategóriákban kínálunk megoldást: - településrendezési tervek közlekedési munkarészei - önálló közlekedésfejlesztési koncepciók városok vagy régiók számára - közlekedési hatástanulmányok - forgalmi modellezés

Pumukli sofőrszolgálat

Pumukli sofőrszolgálat

Kérjük rendelésnél ne felejtse el közölni, ha bank kártyával kíván fizetni! Amennyiben a fuvar díját készpénzben fizeti, abban az esetben 10% kedvezményben részesül. (Kupon felhasználásakor nem érvényes). Sofőrszolgálatunk a kedvezményes utazásra jogosító kuponokat bónusz utalványokat csak nyitvatartási időben tudjuk elfogadni.

Részegen ki visz majd haza?

Részegen ki visz majd haza?

Benyomva egy métert se - a zéró tolerancia óta a bevállalósabbak is így gondolják. De hogy menjünk haza? Taxival? Akkor ott marad az autó, mehetünk érte holnap. Alig drágább a sofőrszolgálat, és akkor hazajut a gép is. De vajon józanon is egy vadidegen kezébe nyomnánk az autó kulcsát?

SOS jogsi

SOS jogsi

Az első jogosítvány megszerzése mindenki életében mérföldkőnek számít. Kicsit olyan ez mint egy érettségi vizsgára való felkészülés: tanulás, gyakorlás, izgulás - de hidd el, ezen mindenki átesik egyszer! Vezetni megtanulni nem könnyű, de az biztos, hogy az autósiskolánkban megszerzett tudás egy életre szól, ugyanakkor egy életen át fejleszthető.

Sportövek

Sportövek

A Homasita Kft. 1990-ben egy kis budai üzlethelyiségben indult 2 fővel és kevés raktárkészlettel. Mára Magyarország vezető autófelszereléssel és autóápolással foglalkozó importőr cégévé váltunk, mintegy 60 főt foglalkoztatunk, közel 3200 négyzetméteres alapterületű központi nagykereskedelmi raktárunkban, illetve a budai ; törökbálinti és pesti kiskereskedelmi áruházainkban. A több mint 10 ezer féle árucikkünket 12 ország, mintegy 200 gyártójától vásároljuk. Sokan érdeklődnek a cég neve felől. A cég 100%-ban magyar tulajdonú. A Homasitaelnevezés egy mozaikszó, mely arra utal, hogy a cég indulásakor árukészletünket főként Hongkongi-MAkaói-Singapuri-Taiwani gyártók termékeivel töltöttük fel.

Szuper És Társai - Ügyvédi Iroda

Szuper És Társai - Ügyvédi Iroda

Segítségre van szüksége? Nem tudja, mi vár Önre? Forduljon a Szuper és Társai Ügyvédi irodához. Ittas vezetés? Nem kell egyedül megjelennie a bíróság előtt. Mi segítünk. Az ittas vezetésért bizony komoly büntetés is járhat, mint például a jogosítvány bevonása, a közmunka, pénzbírság, utánképzés. Kérje segítségünket. Szakterületünk csak és kizárólag az ittas vezetésre specializálódott, így biztos, lehet benne, hogy a legjobb ügyvédi irodát fogja választani. Felkutatunk mindent, ami enyhítő, vagy éppen mentő körülmény lehet, és így még az is elérhető, hogy Ön mentesüljön minden következmény alól, ami az ittas vezetés büntetésével járhat. Keressen minket bizalommal. Bízza ránk az ügyét!

Szuperjogsi Autósiskola

Szuperjogsi Autósiskola

A Kresz oktatás a legmodernebb eszközökkel folyik nagyképernyős TV-n számítógépről, a legújabb oktató programokkal, gyakorlott tanárokkal. A tesztkérdéseket tudod irodánkban gyakorolni oktató CD-ről, laptop számítógépeken (ingyen) az iroda nyitvatartási idejében. Oktatóink, több éves tapasztalattal rendelkeznek. Célunk kis tanulói csoportok oktatása, odafigyelve minden tanulónk egyéni igényére. Szeretnénk barátias légkörben oktatni, hogy a célját mindenki stresszmentesen, könnyedén elérje: a kogosítvány megszerzését.

Táltos iskola

Táltos iskola

Köszöntjük a Táltos autós-motoros iskola weboldalán! Autósiskolánk 'B'-kategóriás autóvezetői és 'M', 'A1', 'Akorl', 'A' motoros jogosítvány megszerzéséhez szükséges felkészítő tanfolyamok szervezésével és teljes körű ügyintézésével foglalkozik. Tanfolyamaink kis létszámúak (max. 8-10 fő). Szolid árakkal, korrekt oktatókkal várjuk szeretettel leendő tanulóinkat. Az elmélet, gyakorlat és vizsga a XI. kerületben történik

Tedd láthatóvá a bringádat! - Kerékpár Webshop

Tedd láthatóvá a bringádat! - Kerékpár Webshop

Minden porcikáddal rajongsz a kerékpározásért? Akkor vagy igazán önmagad, ha két kerékkel állhatsz a földön? Lehetsz amatőr, haladó vagy vérprofi, nálunk a helyed - tárt ajtókkal vár a kerékpár webshop! Ne legyen több gondod a megfelelő kerékpár gumi, a kerékpár lámpa, vagy a kerékpár táska felkutatásával! Nézz körül itt, és találd meg két kattintással azt a kerékpár alkatrészt, védőfelszerelést, amire már régóta hajtasz! Vásárolj kerékpár kiegészítőket piacvezető áron, akár 1 napos, ingyenes házhoz szállítással!

Hirdetés
Tigris -T

Tigris -T

Honlapunkon bemutatjuk a Tigris-T Autósiskola előnyeit A teherautós, buszos, valamint az ehhez kapcsolódó nehézpótkocsis tanfolyamok havi rendszerességgel indulnak. Ebben az esetben az órarendet tanulóinkkal az első tanítási napon együttesen egyeztetjük, mindenki igényeihez igazodva. A foglalkozásokra járhatsz váltakozva is, egyik nap de., másik nap du. Minden héten indul hétvégi tanfolyam, és a hétvégi vezetést is megoldjuk. - Egyénreszabott egyszemélyes elméleti oktatást is vállalunk igényeidhez igazodva. - Sikertelen KRESZ vizsga esetében díjmentesen addig járhatsz tanfolyamra, amíg a vizsgád sikerül. - A vizsgára való felkészülést oktatócsomaggal, KRESZ teszt CD-vel könnyítjük, benne kidolgozott műszak tételekkel.

Top sofőrszolgálat

Top sofőrszolgálat

Tegye nyugodtan és kényelmesen saját gépkocsijával! Ezek után haza szeretne menni? Csak egy telefon, és a Bendegúz sofőrszolgálat munkatársai biztonságosan otthonába szállítják saját gépkocsijával! Sofőrszolgálatunk a kedvezményes utazásra jogosító kuponokat bónusz utalványokat csak nyitvatartási időben tudjuk elfogadni.

Tuti sofőrszolgálat

Tuti sofőrszolgálat

Megbízható sofőreink hazajuttatják Budapesten és elővárosaiban. Fix árak! Kiállás 30 percen belül! Minden Kedves Ügyfelünk ajándékot kap! Fix tarifák! Elérhető áron biztosítjuk Budapesten és környékén sofőrszolgálati szolgáltatásainkat.

Tűzvédelmi szabályzat: munka-vedelem.net

Tűzvédelmi szabályzat: munka-vedelem.net

A munkavédelem és a tűzvédelem területén tapasztalható elmaradásokat azonnal pótolni kell. Nemcsak a bírságok miatt, hanem egy esetleges munkabaleset elkerülésének érdekében is. A lehetséges veszélyekre kiterjedő szabályzat elkészítése és a megfelelő oktatás elengedhetetlen a kockázatok csökkentéséhez. Segítünk Önnek a hiányosságok pótlásában, sőt a kockázatértékelés készítését is ránk bízhatja. Kérheti ajánlatunkat vállaltirányítási rendszerek, többek között ISO 9001 szabvány bevezetésére is. A munkavédelem kulcsfontosságú minden vállalat életében. A hiányos munkavédelmi szabályzat, az elmaradt oktatás növeli a munkabaleset esélyét. Ugyanez igaz a tűzvédelem területére is. Cégünk a fentiek mellett kockázatértékelés készítésével és vállalatirányítási rendszerek bevezetésével foglalkozik.

Új Kresz

Új Kresz

Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság rendőrségi szóvivő szerint az új jogszabályt kidolgozó munkabizottság már májusban elkezdi a munkát, és az új Kresz még az idén életbe léphet. Ezzel ellentétes nyilatkozatot adott Bíró Márk országgyűlési képviselő, aki a jelenlegi parlamenti ciklus vége felé, vagy 2014 közepén tartja reálisnak az új Kresz hatálybalépését.

Vénusz női sofőrszolgálat

Vénusz női sofőrszolgálat

Bizonyára Ön is gyakran hallotta, vagy talán mondta is már, hogy nőt a volánhoz engedni, kész öngyilkosság! Ha szeretne meggyőződni ezen állítás hamisságáról, hívja a Vénusz Női Sofőrszolgálatot! Cégünk 2002 februárjában alakult, s azóta is folyamatosan bővül.

Veszélyes vidéki utak

Veszélyes vidéki utak

Veszélyesek a vidéki utak! A fiatal autósofőrök közül a vidékiek gyakrabban szenvednek balesetet, mint városi társaik. Ausztráliában az eddigi legátfogóbb közlekedésbiztonsági kutatás - a Drive program - eredményei azt mutatták, hogy a fiatal sofőrök jelentős veszélynek teszik ki magukat, ha vidéki, alsóbbrendű utakon vezetnek.

Vezetési tanácsok - ködlámpa, ablaktörlő

Vezetési tanácsok - ködlámpa, ablaktörlő

Látni és láttatni. Sokat hangoztatott szlogen, rengeteg igazságtartalommal. Az emberi szem, sokkal előbb észreveszi a mozgó pontokat, ha fényesek, mint ha nem lennének kivilágítva. Vezetéstechnikai tanácsok a szakértőtől.

Tuti menü