Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közlekedésbiztonság linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kresz - Pati [4. oldal]
részletek »

Közlekedésbiztonság képes leírás: Kresz - Pati [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedesbiztonsag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Kresz-táblákat tarolt a jánoshalmi rendőr

Kresz-táblákat tarolt a jánoshalmi rendőr

Közlekedési tábláknak csapódott szombat kora reggel, 4 óra körül a saját autójával közlekedve Jánoshalmán egy rendőr. Elhagyta a helyszínt, majd amikor órák múlva megtalálták, ittasnak bizonyult - tájékoztatták olvasók a Kecskeméti Hírhatárt. Eszerint a rendőrtörzsőrmester nem volt szolgálatban, amikor a Rákóczi utcán közlekedve a vizes úton megcsúszott, felhajtott a jobb oldali útpadkára, majd két jelzőtáblának csapódott: az egyik 40 kilométeres sebességkorlátozásra figyelmeztetett, a másik pedig veszélyes jobbkanyarra.

Kvízjáték

Kvízjáték

Lehetőség van KRESZ Teszt kitöltésére, melynek végeztével az eredményt is rögtön megtudhatja Kérjük, hogy töltsön ki minden adatot, és minden kérdésre válaszoljon, a válaszokat rendszerünk automatikusan megjeleníti a teszt végeztével (ingyenes gyakorlás).

Lánglovagok

Lánglovagok

Kerítésnek csapódott egy BMW Újfehértón 2012. szeptember 30. (6 kép) A személygépkocsiból a tűzoltók két sérültet szabadítottak ki. Leszakadt a Suzukival ütközött kamion vezetőfülkéje Földesen 2012. szeptember 28. (11 kép) A piroson áthajtó román kamionos a személygépkocsi vezetőjének halálát okozta. Fotó: Hajdú-Bihar MRFK Felborult az Opellal ütközött autóbusz Etyek és Biatorbágy között

Limo Bérlés - sofőrszolgálattal

Limo Bérlés - sofőrszolgálattal

Limo bérbeadására szakosodott Cégünk nem kíván se árversenyt, se hatalmi harcot vívni a már működő és majdan alakuló társaságokkal, de a webcímünkhöz híven mindent megteszünk, hogy a szolgáltatásainkat igény-bevevő limuzin bérlők maximális megelégedéssel és felejthetetlen élményekkel gazdagodva legközelebb is minket válasszanak. Terveink eléréséhez nem az árak leverésével, hanem egyedi kínálatunk folyamatos fejlesztésével és limuzinjaink kiemelkedő minőségével kívánunk utat törni a csúcsra és mindvégig ott is maradni. Úgy gondoljuk, hogy limuzinos szolgáltatást olyan eseményekre vesznek igénybe emberek, amikor önmaguknak vagy szeretteiknek, barátaiknak szándékoznak egy életre szóló emléket szerezni, ezért hajlandóak sokszor anyagi kereteiket túllépve nagyobb összeget is áldozni álmaik vagy mások vágyai megvalósítása érdekében, hisz ilyenkor a leggyakoribb közmondás, hogy Egyszer élünk és ez nagy igazság.

Lopakodó Autósiskola

Lopakodó Autósiskola

Záhorszky Ferenc vagyok, a Lopakodó Autósiskola vezetője. 15 éves oktatói munkám során belülről láttam az autósiskolák erényeit, de hibáit is. Az volt az álmom, hogy egyszer egy olyan saját iskolám legyen, amely fiatalos dinamizmusával, jó hangulatával hadat üzen a görcsös 'izzadságszagú' gépjárművezető oktatásnak. Ez az álom mára testet öltött.

Lord sofőrszolgálat

Lord sofőrszolgálat

Megbízható sofőrszolgálat, kedvező árakon, Budapesten és vidéken, a Lord Sofőrszolgálat ajánlásával. Szolgáltatásaikért soha nem számolnak fel rejtett díjakat. Az oldalon található árkalkulátorukkal gyorsan és egyszerűen ki lehet számolni a megrendelt szolgáltatás árát. A sofőrszolgálat mellett vállalnak reptéri transzfereket, sofőr bérlést rövid illetve hosszútávra és hozom-viszem szolgáltatást is. Éjjel-nappal lehet őket hívni. Törzsutaskártyájuk birtoklásával 10% kedvezményre jogosulnak megrendelőik.

Loyal Textil Hungary

Loyal Textil Hungary

Itt válogathat az általunk forgalmazott munkavédelmi eszközök közül. A lábvédelemtől egészen a fejvédelemig. Biztonságos munkavégzést biztosít minden kedves vásárlónk számára. Ha olyan helyen dolgozik, ahol fontos a légzésvédelem vagy egyszerűen csak fél a sertésinfluenzától, ne habozzon, válasszon légzésvédelmi maszkjaink közül. Eszközeink német precizitással készülnek! Reméljük kínálatunk és áraink meggyőzik Önt elhivatottságunkról és legközelebb már megelégedett vásárlóink körében tisztelhetjük!

Magura Autósiskola

Magura Autósiskola

A tanfolyamok tanrendjének ismertetése a felvételkor, de legkésőbb az első foglalkozásokon kerül sor. Elméleti tanfolyam létszáma: 1- 32 fő Tanfolyamra való beiratkozás a tanfolyam indításától számított 3 napon belül lehetséges. Az elmulasztott órákat a tanfolyam végén pótolni kell. Ennek díja létszámtól függetlenül 1 000/Ft/óra/fő. Elméleti tanfolyam végén a NKH által kiadott vizsgaprogram alapján házivizsgát kell tenni.

Majsai Autósiskola

Majsai Autósiskola

A Majsai Autósiskola tanfolyami kínálata nemcsak az összes jogosítvány kategóriát, hanem a jogosítványok mellé ajánlott szaktanfolyami képzéseket is tartalmazza. A színes gombokra kattintva bővebb információhoz juthat. Amennyiben lenne még kérdése hívjon minket, vagy írjon nekünk! Segítünk, válaszolunk.

Hirdetés
Mayday Sofőrszolgálat

Mayday Sofőrszolgálat

Nagyon sok olyan emberrel találkozunk nap mint nap, akik még nem hallottak a sofőrszolgálatok létezéséről, vagy éppen hallottak már olyan fogalmakat, hogy sofőrsegély, pótsofőr, netán sofőrszolgálat, de nincsenek tisztában azzal, hogy ezek mit is takarnak. Mi senkit nem akarunk győzködni a szolgáltatásunk igénybevételéről, hiszen tisztában vagyunk a felelősségünk mértékével. Viszont azok számára, akik még nem vették igénybe ezt a szolgáltatást, szeretnénk megkérni a Törzsutasainkat, hogy pár sorban tájékoztassák ezeket az embereket!

Mmbike

Mmbike

Bike Bt. több, mint 10 éve alakult. Cégünk fő profilja a kerékpárok és kerékpár alkatrészek értékesítése, illetve teljes körű és szakszerű szervízelése. Kerékpár vásárlás: Üzletünkben (1131 Bp. Reitter Ferenc u. 158.) személyesen is megtekintheti aktuális kínálatunkat, de mostantól akár az interneten is vásárolhat cégünktől. Kerékpárjaink minden vásárlói csoportot kielégítenek, így akár ha gyermekét szeretné meglepni egy biciklivel, vagy ha egy versenyre szeretne új kerékpárt, akkor is érdemes benéznie hozzánk, vagy körülnéznie webáruházunkban, ahol különböző gyártók kerékpárjai közül válogathat, mindenféle árkategóriában.

Mocijogsi

Mocijogsi

Az oldal létrehozásával segítséget szeretnék nyújtani ahhoz, hogy megfelelő gyakorlattal, elméleti tudással és felesleges izgalom nélkül, vagyis Motor Jogosítvánnyal a zsebedben élvezhesd a motorozás minden örömét. Már ha később nem felejted otthon. :)

Motoros vezetéstechnikai képzés

Motoros vezetéstechnikai képzés

Motoros vezetéstechnika - Olyan tréning struktúrát dolgoztak ki az SOS jogsi autósiskola motoros oktatói és a vezetestechnikaicentrum.hu trénerei közösen, mely tartalmaz minden szükséges tudnivalót, felesleges időhúzás nélkül. A vezetéstechnikai képzési rendszer optimalizálásával csökkennek a költségeink, így mindenki számára elérhető áron tudjuk kínálni motoros tréningünket. Céljuk egy olyan vezetéstechnikai tréning kidolgozása volt, mely minden felesleges elemet mellőz, gyakorlati képzésen alapul és minden motoros számára elérhető.

Ne telefonálj vezetés közben

Ne telefonálj vezetés közben

37 százalékkal kevesebb figyelem, 400 százalékkal magasabb baleseti kockázat. Dióhéjban ezzel jár, ha menet közben telefonálunk. És nem csak akkor, ha a telefont kézben tartva, egy kézzel manőverezünk: a kihangosított telefonálás éppen annyira veszélyes, mint a telefon markolászása.

Non-stop Autósiskola

Non-stop Autósiskola

Kedves Látogatónk! Bizonyára értesültél arról, hogy heteken át ezrek várnak a vizsgákra. Ha nem akarsz sorba állni, kérjük időben online küld el tanfolyam- és vizsgaigényedet. Ezt követően a személyes beiratkozásod is szükségszerűvé válik, hogy ne csak a KRESZ, hanem a vezetési vizsgáidat is időben le tudjuk kötni. Csak ebben az esetben tudjuk számodra garantálni a választott oktatási program időtartamát, ill. a vizsgáid terminusát. Megértésedet köszönöm. Tisztelettel: Angyal András iskolavezető! Ha megbarátkoztál a leírtakkal, akkor válassz oktatási programot!

Padlógáz jogsi

Padlógáz jogsi

A Padlógáz Autós és Motoros iskola 1991-es alakulása óta kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a tanulói nyugodt, barátságos környezetben készüljenek fel a jogosítvány megszerzésére és a forgalomban történő biztonságos közlekedésre.

Pati autósiskola

Pati autósiskola

Népszerűségünket a magas színvonalú oktatás, az országos átlag felett álló vizsgaeredmények és a maximálisan kiszolgáló ügyintézés alapján értük el. Honlapunkon - a moped, motor, személygépkocsi, teherautó, pótkocsi kategóriák megszerzésének tudnivalóin kívül - készségfejlesztő játékokat helyeztünk el, valamint olyan újságcikkeket, melyek más iskolánál sikertelen vizsgákat tett tanulók véleményéről, tanácsairól szólnak. Ezeken kívül, képek formájában, betekintést kaptok autósiskolánkról, eredményeinkről, egyúttal megismerhetitek aktuális híreinket, kedvezményeinket. A jogosítvánnyal rendelkezők tájékozódhatnak a gyakorló vezetésről, a külföldi vezetői engedély tulajdonosai a honosításról.

Tuti menü