Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közlekedésbiztonság linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: IbB - Kresz [3. oldal]
részletek »

Közlekedésbiztonság képes leírás: IbB - Kresz [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedesbiztonsag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
IbB Hungary

IbB Hungary

Az IbB-Hungary Mérnöki - Szakértői Iroda Kft 1993-as alapítása óta foglalkozik a közúti közlekedési balesetek elemzésével, rekonstrukciójával. A mérnökiroda munkatársai intenzív fejlesztési- és kísérleti tevékenységet is végeznek, amelyek publikálásával elsősorban a gépjármű szakértők elméleti és gyakorlati munkájának színvonalát kívánják növelni. A járműbiztonsági- közlekedésbiztonsági területeken végzett publikációit a szélesebb érdeklődő publikum részére is elérhetővé teszi.

Játékok gyerekeknek

Játékok gyerekeknek

Közlekedéssel kapcsolatos különféle játékok és mesék gyerekeknek. Sok - sok mese és játék egy helyen. Hasznos segítik gyermeke fejlődését, különösképpen a közlekedési témák tekintetében.

Játékos kresz oktató film

Játékos kresz oktató film

A kis film segítségével, játékos formában tanulhatjuk meg a közlekedéssel, kresszel kapcsolatos tudnivalókat. E kisfilm hasznos lehet a még jogosítvánnyal nem rendelkezők számára, de egyaránt alkalmas felfrissíteni az autóvezetők memóriáját is.

Kállay autósiskola

Kállay autósiskola

Mert akár telefonon, akár e-mailben érdeklődsz mindenre kiterjedő tájékoztatást fogsz kapni, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdésed! Mert nálunk nincsenek rejtett költségek, csak annyit fizetsz, amit az Áraink menüpont alatt látsz! Mert az elméleti oktatás jó hangulatban, beszélgetős módon és eredményesen zajlik! Tanár úr ezt még évtizedeken keresztül így csináld! (egy szakfelügyelő vizsgabiztos mondta a foglalkozás után). Addig járhatsz elméleti órákra (természetes külön költség nélkül), amíg nem érzed, hogy sikeresen levizsgázol! Mert a gyakorlati oktatók fiatalos gondolkodású, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik vidám hangulatban tényleg megtanítanak vezetni!

Kalmár Autósiskola

Kalmár Autósiskola

Iskolánk 1991-ben alakult Budapesten. Cégünk azóta jelentős fejlődésen ment keresztül. Jelenleg közúton minden kategóriában folyik képzésünk Budapesten, Vácon, Dunakeszin, Fóton és Sződligeten, illetve 2005-től indítunk hajós (vitorlás, motoros) tanfolyamokat is.

Kamino - munkavédelem

Kamino - munkavédelem

Köszöntöm a Kamino kkt nevében, bízom benne hogy nálunk találja meg az Önnek legkedvezőbb magas minőségű , ugyanakkor igen költséghatékony munkaruházatát és védőeszközét. Cégünk 1996-ban alakult és a kezdetektől fogva a munkaruházattal foglalkozik, idővel bővítettük készleteinket és áruféleségeinket igazodva az ügyfeleink igényéhez és a korszerű védőeszközökhöz. Jelenleg is több beszállító céggel, importőrökkel állunk jó munkakapcsolatban. Célunk a vevőink minőségi kiszolgálása minőségi termékekkel, minőségi szolgáltatásokkal (szaktanácsadás, teljes körű ellátás az általunk forgalmazott termékekkel). Ezen törekvésünk eredményét igazolja forgalmunk folyamatos növekedése, vásárlóink elégedettsége.

Kingdom Store

Kingdom Store

Miért is szükséges a munkaruha viselése? Sokan dolgoznak olyan szakmában, amelyben magas annak a kockázata, hogy hétköznapi ruhájuk szennyeződik, vagy más módon károsodik. A fizikai munkát végzők, valamint számos más iparágban dolgozók szembesülnek ezzel a problémával. A védelem érdekében sok munkavállaló visel munkaruhát, vagy egyéb külső ruházatot védő ruhadarabokat. A munkaruha forgalmazáson belül cégünk foglalkozik férfi munkaruha, továbbá munkavédelmi eszközök, védőruházat értékesítéssel és logozással is.

Közlekedés - Wikipédia

Közlekedés - Wikipédia

A közlekedés személyek és áruk szállítását különböző műszaki eszközökkel végző gazdasági, szolgáltató tevékenység. Ágazatai: közúti közlekedés, vasúti közlekedés, légi közlekedés, vízi közlekedés (hajózás), sodronykötélpálya (libegő), vezetékes szállítás. Térszerkezetét tekintve lehet: helyi (városi), helyközi, elővárosi, távolsági, kontinentális és interkontinentális. A közlekedés azon intézmények és eszközök összessége, amely személyek, javak és hírek szállítására szolgálnak, céljuk üzleti érdekben, művelődési vagy politikai tekintetben szükséges kapcsolatokat lehetővé tenni. Azért, hogy a közlekedés rendeltetésének megfelelhessen szükséges közlekedési eszközöket (utak, hajók, vasutak) létesíteni és közlekedési intézményeket (posta, távíró, vasút, hajózás, repülés) felállítani.

Közlekedés és biztonság - Wikipédia

Közlekedés és biztonság - Wikipédia

A Wikipédia egy enciklopédia, amely általános enciklopédiák, szaklexikonok és almanachok tartalmi elemeit egyesíti. A Wikipédia nem szótár, nem elsődleges források gyűjteménye, nem szónoki pulpitus, nem újság, nem ingyenes tárhely, nem tárhelyszolgáltató, nem reklámfelület, nem memoárgyűjtemény, nem kísérlet az anarchia vagy a demokrácia internetes megvalósítására, nem linkgyűjtemény (legyen szó akár belső, akár külső linkekről). Nem is a saját véleményed, tapasztalataid, vagy érveid közzétételének helye; a saját kutatásoknak nincs helye a Wikipédiában. A szerkesztőknek törekedniük kell a pontosságra és a tényszerűségre.

Hirdetés
Közlekedésbiztonság

Közlekedésbiztonság

Az 1960-ban alapított Országos Kriminológiai Intézet a Magyar Köztársaság Ügyészségének tudományos, kutató és képzési helye. Feladatunk a bűnözés kutatása, a kriminológia, a kriminalisztika és a büntetőjog-tudományok elméletének és gyakorlatának fejlesztése, továbbá a kutatási eredmények hasznosításának elősegítése. Munkánk során arra törekszünk, hogy kutatásaink valósághű ismereteket nyújtsanak a döntéshozók és a gyakorlat számára, az igazságszolgáltatás segítése és a bűnözés mérséklése érdekében.

Közlekedésbiztonsági játék

Közlekedésbiztonsági játék

Mario-videojáték-sorozat kitalált szereplője, melyet a japán videojáték tervező, Mijamoto Sigeru alkotott meg. A Nintendo által fejlesztett játéksorozat főszereplője több mint 200 videojátékban szerepelt. Kezdetben csak platformjátékok szereplője volt, ezek között is a Donkey Kongban jelent meg először, azóta számos műfajú játékban feltűnt, mint például a versenyzős Mario Kart, a bulizós Mario Party vagy a verekedős Super Smash Bros. játékok. Mario egy alacsony, kövérkés olasz-amerikai vízszerelő, aki a Csiperke Királyságban él.

Közlekedési kollégium

Közlekedési kollégium

A 21. század evidenciája a különböző közlekedési eszközök robbanásszerű térhódítása a társadalmi tér minden színterén ami kihatással van az emberi élet valamennyi szakaszára a születéstől a halálig. A közlekedés nem szűkíthető le pusztán műszaki, technikai, szabályozási kérdésekre. A kiindulás a homo sapiens- a tanuló és tanítandó ember- aki irányítója, mozgatója használója vagy szenvedő alanya ennek a műszaki technikai fejlődésnek. Önkormányzat

Közlekedési szabálysértések

Közlekedési szabálysértések

- Jogi konzultáció során a tényállás megállapításra kerül. Jogi konzultáció ügyvédi munkadíja 10.000.-Ft, megkezdett óránként. - Rendőrségi határozatok kifogásolása Jogi képviselet. - Közlekedési szabálysértésekben jogi képviselet - Bíróság előtti képviselet (40.000.-Ft/1 bírósági tárgyalás) Jogosítvány és forgalmi engedély bevonása - Gépjármű vezetői engedély, - Forgalmi engedély bevonásával kapcsolatos eljárásban képviselet

Közlekedéspolitika

Közlekedéspolitika

A címben jelzett igen széles merítésű témakör egyes kiemelt csomópontjait a cikk három blokkban tárgyalja. Az első kérdéskört a fenntarthatóság elveinek a közlekedéssel kapcsolatos általános megfontolásai képezik, a második blokk néhány, a gyorsforgalmi úthálózat fejlesztésével kapcsolatos kritikai megjegyzést foglal össze, a harmadik rész pedig javaslatokat mutat be a felismert hiányosságok kiküszöbölésének szándékával.

Kresz hírek

Kresz hírek

Csütörtökön folytatódott a Kecskeméti Törvényszéken annak a nyolc vádlottnak a tárgyalása, akiket egy autós iskolában történt visszaélések miatt vesztegetéssel, és egyéb bűncselekmények elkövetésével vádolt meg az ügyészség.

KRESZ táblák

KRESZ táblák

Cégünk fő profilja munkabiztonsági és tűzvédelmi jelzések, elsősegélynyújtó táblák, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. Az általunk készített táblák, jelzések minőségi alapanyagokból készülnek, így a táblák kültéri használatra is alkalmasak! A táblák alapanyaga vagy 2mm vastag műanyag lemez, vagy 0.8mm-es horganyzott lemez, ezáltal garantált a hosszú élettartam! Természetesen minden esetben lehetőség van a jelzéseket öntapadós matrica formájában megrendelni, így azok könnyedén felragaszthatóak sima felületekre!

Kresz változás

Kresz változás

Talán meglepő lehet, de találunk néhány olyan könnyítést is, amely kifejezetten autósbarát, sőt, mi több, szinte logikus. Jelentős részt tesznek ki a kerékpárosok közlekedését, védelmét szabályozó módosítások, emellett érezhető a kiemelt figyelem a járművek utasai, a gyalogosok és a gyermekek irányában is. Akad persze olyan is, amelynek semmi gyakorlati haszna nem lesz. Részben, mert némelyik szabály ellenőrizhetetlen, betartatni képtelenség, részben pedig mert a józan paraszti ész számára eddig is evidens dolgokat erősít meg írásban. Nem hiszem, hogy bárkinek külön ki kellene hangsúlyozni, hogy a gyermeket a vezetőülésbe nem szereljük be. Talán azt sem, hogy az előírt kialakítású, darabszámú és elhelyezésű rendszámtábla fogalma nem fedi azt, ami rövid ideig ott volt, de már leszereltük.

Tuti menü