Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közlekedésbiztonság linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Bm Sofőr - Hungarokamion [2. oldal]
részletek »

Közlekedésbiztonság képes leírás: Bm Sofőr - Hungarokamion [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedesbiztonsag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Bm Sofőr

Bm Sofőr

Sofőrszolgálatunk segíti Ügyfeleinket, hogy gördülékenyen és maximális biztonsággal használhassák saját gépkocsijukat sofőrjeinkkel, még ha alkoholt fogyasztottak vagy fáradtak is. Sofőrszolgáltatásunk egy rövid időtávra történő sofőrbérlés. Sofőrszolgálati árainkat úgy kalkuláltuk, hogy a legkedvezőbb sofőrszolgálati feltételek mellett tudják igénybe venni szolgáltatásainkat. Sofőrszolgálati kedvezményeinkkel pedig még jobban csökkenthetik a sofőrszolgálati szolgáltatás végösszegét.

Budapesti Különleges Mentők Alapítvány

Budapesti Különleges Mentők Alapítvány

Az oldalt található linkek tájékoztatást adnak tevékenységeinkről. Lapunkat mi fejlesztjük, nem kívánjuk, a sajnos igen csekély támogatást drága honlap üzemeltetésre költeni. Ezért néha találhatók bakik, vagy esetleg nem naprakész. Remélem, ezt mindenki elnézi nekünk. Megpróbálunk inkább a tevékenységeink során a tökéletesre törekedni. Jelen gazdasági helyzet,nem kedvez sem anyagi lehetőségeinknek sem az alapítvány munkáját segítő emberek számának sem.

Csaba-Duo Autósiskola

Csaba-Duo Autósiskola

A Csaba Duo autósiskola 1996 óta működik. 'B' és 'A' kategóriás képzéssel foglakozunk. Tanfolyamaink minden héten délután és hétvégén is indulnak. Ha nem tud folyamatosan részt venni az autósiskola tanfolyamán, addig jár, míg a hét témakört végig nem hallgatja.

Csigasofőr

Csigasofőr

A Csiga sofőrszolgálat azoknak az ügyfeleknek szeretne kedvezni, akik nem sietnek: Ön keveset fizet, mi 30 percen belüli kiszállási idővel érkezünk. Vegye igénybe a Csiga sofőrszolgálattól megszokott magas színvonalú szolgáltatást olcsóbban.

Csigavér Autósiskola

Csigavér Autósiskola

Sok éve már a Csigavér a főváros leglátogatottabb autós-motoros iskolája, ahol több mint 100 gépjármű és ugyanannyi oktató közül választhat. Ezúton is köszönjük a bizalmat annak a több tízezer tanulónak, akik minket választottak! Ajánlatunk a Robogótól a Kamionig terjed. Személygépkocsis, motoros, teherautós, buszos, és szaktanfolyami képzések folyamatosan indulnak.

Dakar autós-motoros iskola

Dakar autós-motoros iskola

+11 érv, hogy miért nálunk tanulj vezetni: 9 féle autóból és 6 féle motortípusból választhatsz gyakorlati oktatásnál házhoz megyünk 3 főtől kihelyezett elméletet tartunk, felár nélkül egyéni elméleti oktatásnál házhoz megyünk munkaidőn túl és hétvégén is oktatunk, felár nélkül négy részletben fizetheted a tandíjat számítógépes gyakorlást biztosítunk minden helyszínünkön normál vagy gyorsított képzés közül választhatsz jogosítvánnyal rendelkezőknek is biztosítunk gyakorlási lehetőséget lelkiismeretes, türelmes oktatóinkra bízhatod magad

Dodgem Autósiskola

Dodgem Autósiskola

Manapság bizony egyáltalán nem egyszerű eligazodni a már-már zavarba ejtően bőséges autósiskola kínálatban, mivel az elmúlt egy-két évtizedben a budapesti autósiskolák száma megsokszorozódott. A mennyiségi növekedés azonban - noha az elméletileg versenyhelyzetet teremtett - sajnálatos módon nem idézett elő minőségi javulást, sőt éppen ellenkező irányú folyamat zajlott le. Ennek okai vita tárgyát képezhetik, következményei azonban egyértelműek: a statisztikák tanúsága szerint növekszik a kezdő autóvezetők által okozott balesetek száma, de nem látszik javulni a közlekedési morál sem. Az autósiskolában történő oktatás hiányosságait általában a tanulók is hamar észreveszik, viszont a legtöbben mégsem váltanak autósiskolát, hiszen az legtöbbször komoly anyagi és időbeli veszteséget jelentene. Ezek után nincs mit csodálkozni a cseppet sem hízelgő statisztikai adaton: ma 10 tanulóból átlagosan 6 más autósiskolát választana, ha vissza lehetne forgatni az idő kerekét.

eCall Segélyhívó gépjárművekhez

eCall Segélyhívó gépjárművekhez

Tudjon meg Ön is többet az új segélyhívó rendszerről, az eCall-ról, mely az elkövetkező években kerül bevezetésre. Ez a gépjárművekbe szerelt berendezés baleset esetén automatikusan tárcsázza a 112-es segélyhívó számot, elküldi a baleset koordinátáit, így a mentők hamarabb érhetnek a baleset helyszínére és hamarabb kezdhetik meg a sérültek ellátását. Oldalunkon rengeteg információt és friss hírt kaphat az új eCall Segélyhívó Rendszerről, ha felkeltettük érdeklődését látogasson el honlapunkra még ma!

Fényvisszaverő

Fényvisszaverő

Fényvisszavető ruházat az építőiparban dolgozók számára - Munkavédelem - Mentők, tűzoltók, rendőrség, katasztrófavédelem - Fényvisszavető mellény autósok számára - Fényvisszavető anyagok sportoláshoz - Fényvisszavető kontúrcsík teherautóra - Fényvisszavető anyagok gyermekeink védelmében

Hirdetés
Fényvisszavetők

Fényvisszavetők

A vállalat fő tevékenységi köre ipari felhasználású, csúcsminőségű segédanyagok nagykereskedelmi forgalmazása, szolgáltatói szinten pedig épület- és gépjárműablak-fóliák telepítése. A megbízhatóság, naprakészség és szakértelem a vállalatot a legjelentősebb magyar, valamint a hazai piacon is érdekelt multinacionális nagyvállalatok beszállítói közé sorolja, mindamellett, hogy - országos viszonylatban - más nagykereskedelmi vállalatok, üzletek, szervizek, kis forgalmú cégek is a vevőkörbe taroznak.

Fittipaldi

Fittipaldi

A Lector fordítóiroda és a Magyar Vöröskereszt Nyelvvel-Lélekkel elnevezésű karitatív programot indított, melynek célja, hogy a magyar nyelvoktatás színvonalának növeléséhez, s ezzel a gyermekek nyelvtudásának fejlesztéséhez hozzájárulva idegen nyelvű oktatási anyagokhoz juttassa azokat a rászoruló, rossz anyagi körülmények között élő, hátrányos helyzetű gyermekeket és iskolákat, akik anyagi forrásokat csak lemondások árán tudnának e területre áldozni. Nagy örömmel vettük a szervezők felkérést és szívesen csatlakoztunk a program sikeres megvalósításához.

Forgalomtechnikai eszközök

Forgalomtechnikai eszközök

Cégünk 1990 júniusában alakult, saját tulajdonú telephellyel rendelkezünk a III. kerület, Pomázi út 15-ben, mely az ország jelenleg egyik legnagyobb autóklíma, raktérhűtés forgalmazója. Cégünk tevékenységét autóriasztók forgalmazásával és szerelésével kezdte. Ma is az egyik legismertebb és legjobb hírnevű készülék. 1994 óta kezdtük el a klíma és hűtéstechnikai tevékenységünket. Szakembereinek felsőfokú végzettséggel és hűtőipari zöldkártyával rendelkeznek. Évente a legjobbak külföldi tanfolyamokon is részt vehetnek. 1999. december 6-én teljesítettük és megkaptuk az ISO 9001:2000 minősítést is a TÜV Bayern cég általi minősítésben.

Gondolatok a biztonsági övről

Gondolatok a biztonsági övről

Berzenkedünk, kibúvókat keresünk. Se szeri, se száma azoknak a történeteknek, azoknak a szerencsés kimenetelű baleseteknek, amelyekben azért menekültek meg az eseményben résztvevők, mert nem csatolták be a biztonsági övet. Nem vonjuk kétségbe ezeknek a legendáknak a valódiságát, de bizonyításuk általában megreked azon a szinten, hogy: ettől, vagy attól hallottuk.

Gyermekülések

Gyermekülések

Egy Norvégiában elkészített tanulmány szerint a jármüben ülôk által elszenvedett összes sérülés 60%-át a fejsérülések teszik ki. A tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a biztonsági övet nem használó jármüvezetôk és elsô utasok csaknem ugyanolyan arányban szenvednek fejsérülést, mint a hátsó ülésen ülô bekötetlen utasok.

Gyors autó-motor jogosítvány Budapesten

Gyors autó-motor jogosítvány Budapesten

Villám Jogsi autósiskola. Szeretnél gyorsan autós, motoros jogosítványt szerezni? Mi segítünk benne. Profi oktatóink segítenek a maga biztos tudás elsajátításában. Elméleti oktatás indul a hét minden napján! Ha túl vagy az elméleten az sem lesz probléma, hogy heti 4 óra gyakorlati vezetés. Online KRESZ oktatásunk fél áron. Egyes pótórák díjtalanok. Autósiskola váltásnál is várunk szeretettel, ha nem tudnak megfelelő feltételeket biztosítani neked. Iskolánk tömeg közlekedéssel könnyen megközelíthető helyen található

Hogyan kell fékezni csúszós úton?

Hogyan kell fékezni csúszós úton?

A téli közlekedés során nagyon fontos, hogy folyamatosan éberek legyünk, az útviszonyoknak és az időjárásnak megfelelően vezessünk, megfelelő követési távolságot tartsunk, ne vezessünk túl gyorsan, és kerüljük a hirtelen fékezést. Ha viszont csúszós úton fékezni kényszerülünk, kerüljük a hirtelen, erőteljes mozdulatokat, mivel ezzel általában rontunk a helyzeten.

Hungarokamion

Hungarokamion

A Hungarokamion oldalak egyre növekvő látogatottsága lehetővé teszi hirdetőink számára, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat szélesebb körben reklámozhassák a közúti fuvarozásban résztvevő vagy érintett szakemberek és cégek számára. Alacsony hirdetési áraink, egyedi kedvezményeink és akcióink teszik lehetővé az Ön számára is, hogy szakirányú hirdetései költséghatékonyan célt érjenek! Kérem az alábbiakban győződjön meg egységes és könnyen áttekinthető árainkról!

Tuti menü