Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közlekedésbiztonság linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Közlekedésbiztonság képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedesbiztonsag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
After sofőrszolgálat

After sofőrszolgálat

After sofőrszolgálat A sofőrszolgálatok piacán magas színvonalú szolgáltatás nyújtásra alakultunk. Gyorsaságunk és megbízhatóságunk az ügyfeleink garanciája. Kollégáink széles típusismerettel és nagy vezetői gyakorlattal rendelkeznek. A szolgáltatás ideje alatt az Ön autója is biztonságban van, mert 15.000.000 Ft-os biztosítással rendelkezünk.

Autó plusz Autósiskola

Autó plusz Autósiskola

Nálunk a jogosítvány megszerzése kellemes, barátságos környezetben, hatékony oktatás mellett zajlik. Autósiskolánk 1990 óta, tehát huszonkét éve működik, így munkánk színvonala, oktatóink tapasztalata igen magas szintű. Az Autóplusz autósiskola a legkorszerűbb, emberközpontú módszerekkel biztosítja a legrövidebb idő; alatt a jogosítvány megszerzését. Autósiskolánk filozófiája a költséghatékony oktatás, célunk a maximális minőség és eredményesség hosszú távon.

Autósikola a Nyugatinál

Autósikola a Nyugatinál

Fordulat autó-motoros iskola. Budapesten jól megközelíthető helyen a Nyugati pályaudvartól nem messze. Célunk az, hogy a jogosítvány megszerzése ne nyűg legyen hanem könnyedén és magabiztos tudást illetve gyakorlatot szerez. Így könnyedén vedd az akadályokat. Képzőink oda figyelnek az egyedi kompetenciákra és annak megfelelően adják le az anyagot. Sikeres tanfolyam elvégzése után lehetőséget biztosítunk kedvezményes autó/motor vezetéstechnikai tréningünk árából. Motor bérlésre is lehetőség van, hogy vásárlás előtt megtud melyik illik hozzád.

Autóvezetés gyakorlás

Autóvezetés gyakorlás

Évente Budapesten kb. 18-20.000 friss jogosítvány talál gazdára. Ebből legtöbben 24 évesnél fiatalabbak, akik az érettségi vagy más 'jeles esemény' megtörténte után kapják a lehetőséget otthonról, hogy megszerezhessék a jogosítványt. Sokan szintén ezekben az években vágnak bele a jogsi megszerzésébe, egyszerűen csak azért, mert manapság az élet elengedhetetlen feltétele a jogosítvány birtoklása.

Az ORFK szerint naponta 2 ember meghal

Az ORFK szerint naponta 2 ember meghal

A Decade of Action for Road Safety 2011-2020 azaz - a Cselekvések évtizede a közlekedésbiztonságért 2011-2020 - kezdeményezést az ENSZ közgyűlés szavazta meg, majd foglalta határozatba több mint 90 ország, köztük Magyarország támogatásával. A 10 éves program a közlekedésbiztonság problémakörére világít rá és a baleset-megelőzés módszereinek további tudatosítását célozza.

Bagoly Sofőrszolgálat

Bagoly Sofőrszolgálat

Amennyiben úgy döntött, hogy nem ül kormány mögé, - fáradt, nincs kedve koncentrálni a vezetésre, ünnepelt, szórakozni volt, esküvőről menne haza, alkoholt fogyasztott - úgy hívjon minket és megrendelését követően a lehető leggyorsabban Önért megyünk, hogy Önt és gépjárművét biztonságban elvigyük a megadott címre!

Baleset, táppénz

Baleset, táppénz

2012. január 1-től a nyugdíjrendszer átalakításával megszűnt a baleseti rokkantsági nyugdíj. Azon személyeknek, akik 2011. december 31-ig baleseti rokkantsági nyugdíjban részesültek, részükre 2012. január 1-től a megváltozott munkaképességű személyek részére megállapítható ellátást folyósítanak.

Baleset-megelőzés

Baleset-megelőzés

A Zala Megyei balesetmegelőzési Bizottság két kiadványt adott ki az őszi-téli közlekedésről. Az évszakra jellemző veszélyekre hívják fel a figyelmet és jó tanácsokat adnak. A Közlekedik a család országos verseny Veszprém megyei döntőjét 2012. augusztus 11-én 5 család részvételével tartották meg.

Balesetelemzés

Balesetelemzés

Hivatalos értékbecslés, forgalmi érték meghatározás (Eurotax-kalkuláció készítése motorkerékpár, személy és tehergépjárművek, munkagépek számára). Garanciális, szavatossági problémák ill. fényezési hibák minősítése (hibás teljesítések, nem megfelelően elvégzett javítások szakmai vizsgálata)

Hirdetés
Baleseti járadék

Baleseti járadék

2008. január 1-jétől a társadalombiztosítási jog bizonyos ellátásokat immár nem a munkaképesség csökkenésétől, hanem az egészségkárosodás mértékétől tesz függővé. További szolgáltatások: - szervezeti hatékonyságnövelés - árfolyamkockázat kezelés fedezeti ügyletekkel - online kereskedés a BÉT-en

Baleseti kárrendezés

Baleseti kárrendezés

Az Egyesület főtevékenysége a jogi tanácsadás és az érdekképviselet. Magyarországon és bármely más külföldi állam területén bekövetkezett közlekedési, üzemi, társasházi vagy egyéb balesetek részeseinek jelentkezését várjuk.

Balesetvonal

Balesetvonal

Segíti a személyi sérüléssel járó közlekedési balesetek (vezető, utas, gyalogos, kerékpáros), munka- és foglalkozási balesetek, közterületen bekövetkező balesetek (esések, elcsúszások) jogi megoldását! Teljes körű ügyintézés a balesettől a kifizetésig! Érvényesíti a balesetek folytán bekövetkezett anyagi károkat (ingóságok, ingatlanok sérülése), érvényesíti az Önnek járó maximális vagyoni és nem vagyoni kártérítést! Képviseli az Ön érdekét a Biztosítóval és a Károkozóval szemben! A Balesetvonal munkadíja sikerdíj, az Önnek megítélt és megfizetett kártérítésből részesedünk mi is!

Bilig autósiskola

Bilig autósiskola

Autósiskolánk Pest megyében a legjobbak közé tartozik! Saját tulajdonban lévő tantermekkel és tanpályával rendelkezünk! Tanulóinknak mindent egy helyen tudunk biztosítani. A gyakorlati-, műszaki-, és elsősegély tanfolyam illetve vizsga helyben történik. 1994-óta szervezünk egyéb közlekedési tanfolyamokat és vizsgákat a Nemzeti Közlekedési Hatóság keretein belül.

Bilux Autósiskola

Bilux Autósiskola

A Bi­lux Au­tós­is­kola Győr-Mo­son-Sop­ron me­gye leg­na­gyobb au­tós­is­ko­lája. Évente mint­egy hat­ezer ügy­fe­lünk sze­rez kü­lön­féle jár­mű­ve­ze­tői jo­go­sít­ványt, szak­tan­fo­lyami vég­zett­sé­get. Is­mer­ked­jen meg cé­günk­kel, aján­la­ta­ink­kal.

Biztonsági fólia

Biztonsági fólia

LLumar betörés elleni védelem biztonsági fóliával. Biztonsági fólia üvegre, biztonsági fólia üvegajtóra, biztonsági fólia autóra. Szilánkmentes törést biztosít. Minőségi fóliák! Nézzen szét weblapunkon!

Biztonságosan közlekedni egy életúton program

Biztonságosan közlekedni egy életúton program

A Magyar Autóklub a MOL támogatásával 2006-ban indította útjára speciális oktató kamionját. Az országjáró program nagyáruházak parkolóiban kerül megrendezésre, ahol a közlekedésbiztonsági oktatás elméleti és gyakorlati részből áll.

Biztosítás online

Biztosítás online

A kormány 2006 júniusában úgy döntött, hogy a társadalombiztosítást biztosítási alapokra helyezi, azaz piacorientált intézményrendszer keretében, kötelező biztosítási megoldással, független gazdálkodó szervezetként, a kockázatviselés megosztása útján, önfenntartó szereposztásban oldja meg a magyar egészségügyi és nyugdíj ellátás ügyét. Ma is tisztázatlan azonban, hogy milyen a több biztosítós társadalombiztosítási szervezet. A reformtörekvéseket hallgatva, a hivatalos kommunikáció a biztosítási tevékenység témáját szinte megkerülve, az egészségbiztosítási intézmények és az egészségügyi helyzet elemzésével foglalkoznak.

Tuti menü