Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Játékok - közlekedésbiztonság képes leírás - Közlekedésbiztonság.tlap.hu
részletek »

Játékok - közlekedésbiztonság - Közlekedésbiztonság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedesbiztonsag.tlap.hu » Játékok - közlekedésbiztonság
Keresés
Találatok száma - 4 db
Játékok gyerekeknek

Játékok gyerekeknek

Közlekedéssel kapcsolatos különféle játékok és mesék gyerekeknek. Sok - sok mese és játék egy helyen. Hasznos segítik gyermeke fejlődését, különösképpen a közlekedési témák tekintetében.

Játékos kresz oktató film

Játékos kresz oktató film

A kis film segítségével, játékos formában tanulhatjuk meg a közlekedéssel, kresszel kapcsolatos tudnivalókat. E kisfilm hasznos lehet a még jogosítvánnyal nem rendelkezők számára, de egyaránt alkalmas felfrissíteni az autóvezetők memóriáját is.

Közlekedésbiztonsági játék

Közlekedésbiztonsági játék

Mario-videojáték-sorozat kitalált szereplője, melyet a japán videojáték tervező, Mijamoto Sigeru alkotott meg. A Nintendo által fejlesztett játéksorozat főszereplője több mint 200 videojátékban szerepelt. Kezdetben csak platformjátékok szereplője volt, ezek között is a Donkey Kongban jelent meg először, azóta számos műfajú játékban feltűnt, mint például a versenyzős Mario Kart, a bulizós Mario Party vagy a verekedős Super Smash Bros. játékok. Mario egy alacsony, kövérkés olasz-amerikai vízszerelő, aki a Csiperke Királyságban él.

Kvízjáték

Kvízjáték

Lehetőség van KRESZ Teszt kitöltésére, melynek végeztével az eredményt is rögtön megtudhatja Kérjük, hogy töltsön ki minden adatot, és minden kérdésre válaszoljon, a válaszokat rendszerünk automatikusan megjeleníti a teszt végeztével (ingyenes gyakorlás).

Tuti menü