Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonsági öv - közlekedésbiztonság képes leírás - Közlekedésbiztonság.tlap.hu
részletek »

Biztonsági öv - közlekedésbiztonság - Közlekedésbiztonság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedesbiztonsag.tlap.hu » Biztonsági öv - közlekedésbiztonság
Keresés
Találatok száma - 3 db
Gondolatok a biztonsági övről

Gondolatok a biztonsági övről

Berzenkedünk, kibúvókat keresünk. Se szeri, se száma azoknak a történeteknek, azoknak a szerencsés kimenetelű baleseteknek, amelyekben azért menekültek meg az eseményben résztvevők, mert nem csatolták be a biztonsági övet. Nem vonjuk kétségbe ezeknek a legendáknak a valódiságát, de bizonyításuk általában megreked azon a szinten, hogy: ettől, vagy attól hallottuk.

Gyermekülések

Gyermekülések

Egy Norvégiában elkészített tanulmány szerint a jármüben ülôk által elszenvedett összes sérülés 60%-át a fejsérülések teszik ki. A tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a biztonsági övet nem használó jármüvezetôk és elsô utasok csaknem ugyanolyan arányban szenvednek fejsérülést, mint a hátsó ülésen ülô bekötetlen utasok.

Sportövek

Sportövek

A Homasita Kft. 1990-ben egy kis budai üzlethelyiségben indult 2 fővel és kevés raktárkészlettel. Mára Magyarország vezető autófelszereléssel és autóápolással foglalkozó importőr cégévé váltunk, mintegy 60 főt foglalkoztatunk, közel 3200 négyzetméteres alapterületű központi nagykereskedelmi raktárunkban, illetve a budai ; törökbálinti és pesti kiskereskedelmi áruházainkban. A több mint 10 ezer féle árucikkünket 12 ország, mintegy 200 gyártójától vásároljuk. Sokan érdeklődnek a cég neve felől. A cég 100%-ban magyar tulajdonú. A Homasitaelnevezés egy mozaikszó, mely arra utal, hogy a cég indulásakor árukészletünket főként Hongkongi-MAkaói-Singapuri-Taiwani gyártók termékeivel töltöttük fel.

Tuti menü