Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balesetmegelőzés - közlekedésbiztonság képes leírás - Közlekedésbiztonság.tlap.hu
részletek »

Balesetmegelőzés - közlekedésbiztonság - Közlekedésbiztonság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedesbiztonsag.tlap.hu » Balesetmegelőzés - közlekedésbiztonság
Keresés
Találatok száma - 5 db
Autóvezetés gyakorlás

Autóvezetés gyakorlás

Évente Budapesten kb. 18-20.000 friss jogosítvány talál gazdára. Ebből legtöbben 24 évesnél fiatalabbak, akik az érettségi vagy más 'jeles esemény' megtörténte után kapják a lehetőséget otthonról, hogy megszerezhessék a jogosítványt. Sokan szintén ezekben az években vágnak bele a jogsi megszerzésébe, egyszerűen csak azért, mert manapság az élet elengedhetetlen feltétele a jogosítvány birtoklása.

Baleset-megelőzés

Baleset-megelőzés

A Zala Megyei balesetmegelőzési Bizottság két kiadványt adott ki az őszi-téli közlekedésről. Az évszakra jellemző veszélyekre hívják fel a figyelmet és jó tanácsokat adnak. A Közlekedik a család országos verseny Veszprém megyei döntőjét 2012. augusztus 11-én 5 család részvételével tartották meg.

Hogyan kell fékezni csúszós úton?

Hogyan kell fékezni csúszós úton?

A téli közlekedés során nagyon fontos, hogy folyamatosan éberek legyünk, az útviszonyoknak és az időjárásnak megfelelően vezessünk, megfelelő követési távolságot tartsunk, ne vezessünk túl gyorsan, és kerüljük a hirtelen fékezést. Ha viszont csúszós úton fékezni kényszerülünk, kerüljük a hirtelen, erőteljes mozdulatokat, mivel ezzel általában rontunk a helyzeten.

Motoros vezetéstechnikai képzés

Motoros vezetéstechnikai képzés

Motoros vezetéstechnika - Olyan tréning struktúrát dolgoztak ki az SOS jogsi autósiskola motoros oktatói és a vezetestechnikaicentrum.hu trénerei közösen, mely tartalmaz minden szükséges tudnivalót, felesleges időhúzás nélkül. A vezetéstechnikai képzési rendszer optimalizálásával csökkennek a költségeink, így mindenki számára elérhető áron tudjuk kínálni motoros tréningünket. Céljuk egy olyan vezetéstechnikai tréning kidolgozása volt, mely minden felesleges elemet mellőz, gyakorlati képzésen alapul és minden motoros számára elérhető.

Tedd láthatóvá a bringádat! - Kerékpár Webshop

Tedd láthatóvá a bringádat! - Kerékpár Webshop

Minden porcikáddal rajongsz a kerékpározásért? Akkor vagy igazán önmagad, ha két kerékkel állhatsz a földön? Lehetsz amatőr, haladó vagy vérprofi, nálunk a helyed - tárt ajtókkal vár a kerékpár webshop! Ne legyen több gondod a megfelelő kerékpár gumi, a kerékpár lámpa, vagy a kerékpár táska felkutatásával! Nézz körül itt, és találd meg két kattintással azt a kerékpár alkatrészt, védőfelszerelést, amire már régóta hajtasz! Vásárolj kerékpár kiegészítőket piacvezető áron, akár 1 napos, ingyenes házhoz szállítással!

Tuti menü