Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balesetek - közlekedésbiztonság képes leírás - Közlekedésbiztonság.tlap.hu
részletek »

Balesetek - közlekedésbiztonság - Közlekedésbiztonság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedesbiztonsag.tlap.hu » Balesetek - közlekedésbiztonság
Keresés
Találatok száma - 9 db
Baleset, táppénz

Baleset, táppénz

2012. január 1-től a nyugdíjrendszer átalakításával megszűnt a baleseti rokkantsági nyugdíj. Azon személyeknek, akik 2011. december 31-ig baleseti rokkantsági nyugdíjban részesültek, részükre 2012. január 1-től a megváltozott munkaképességű személyek részére megállapítható ellátást folyósítanak.

Balesetelemzés

Balesetelemzés

Hivatalos értékbecslés, forgalmi érték meghatározás (Eurotax-kalkuláció készítése motorkerékpár, személy és tehergépjárművek, munkagépek számára). Garanciális, szavatossági problémák ill. fényezési hibák minősítése (hibás teljesítések, nem megfelelően elvégzett javítások szakmai vizsgálata)

Baleseti járadék

Baleseti járadék

2008. január 1-jétől a társadalombiztosítási jog bizonyos ellátásokat immár nem a munkaképesség csökkenésétől, hanem az egészségkárosodás mértékétől tesz függővé. További szolgáltatások: - szervezeti hatékonyságnövelés - árfolyamkockázat kezelés fedezeti ügyletekkel - online kereskedés a BÉT-en

Baleseti kárrendezés

Baleseti kárrendezés

Az Egyesület főtevékenysége a jogi tanácsadás és az érdekképviselet. Magyarországon és bármely más külföldi állam területén bekövetkezett közlekedési, üzemi, társasházi vagy egyéb balesetek részeseinek jelentkezését várjuk.

Balesetvonal

Balesetvonal

Segíti a személyi sérüléssel járó közlekedési balesetek (vezető, utas, gyalogos, kerékpáros), munka- és foglalkozási balesetek, közterületen bekövetkező balesetek (esések, elcsúszások) jogi megoldását! Teljes körű ügyintézés a balesettől a kifizetésig! Érvényesíti a balesetek folytán bekövetkezett anyagi károkat (ingóságok, ingatlanok sérülése), érvényesíti az Önnek járó maximális vagyoni és nem vagyoni kártérítést! Képviseli az Ön érdekét a Biztosítóval és a Károkozóval szemben! A Balesetvonal munkadíja sikerdíj, az Önnek megítélt és megfizetett kártérítésből részesedünk mi is!

Biztosítás online

Biztosítás online

A kormány 2006 júniusában úgy döntött, hogy a társadalombiztosítást biztosítási alapokra helyezi, azaz piacorientált intézményrendszer keretében, kötelező biztosítási megoldással, független gazdálkodó szervezetként, a kockázatviselés megosztása útján, önfenntartó szereposztásban oldja meg a magyar egészségügyi és nyugdíj ellátás ügyét. Ma is tisztázatlan azonban, hogy milyen a több biztosítós társadalombiztosítási szervezet. A reformtörekvéseket hallgatva, a hivatalos kommunikáció a biztosítási tevékenység témáját szinte megkerülve, az egészségbiztosítási intézmények és az egészségügyi helyzet elemzésével foglalkoznak.

IbB Hungary

IbB Hungary

Az IbB-Hungary Mérnöki - Szakértői Iroda Kft 1993-as alapítása óta foglalkozik a közúti közlekedési balesetek elemzésével, rekonstrukciójával. A mérnökiroda munkatársai intenzív fejlesztési- és kísérleti tevékenységet is végeznek, amelyek publikálásával elsősorban a gépjármű szakértők elméleti és gyakorlati munkájának színvonalát kívánják növelni. A járműbiztonsági- közlekedésbiztonsági területeken végzett publikációit a szélesebb érdeklődő publikum részére is elérhetővé teszi.

Közlekedési szabálysértések

Közlekedési szabálysértések

- Jogi konzultáció során a tényállás megállapításra kerül. Jogi konzultáció ügyvédi munkadíja 10.000.-Ft, megkezdett óránként. - Rendőrségi határozatok kifogásolása Jogi képviselet. - Közlekedési szabálysértésekben jogi képviselet - Bíróság előtti képviselet (40.000.-Ft/1 bírósági tárgyalás) Jogosítvány és forgalmi engedély bevonása - Gépjármű vezetői engedély, - Forgalmi engedély bevonásával kapcsolatos eljárásban képviselet

Lánglovagok

Lánglovagok

Kerítésnek csapódott egy BMW Újfehértón 2012. szeptember 30. (6 kép) A személygépkocsiból a tűzoltók két sérültet szabadítottak ki. Leszakadt a Suzukival ütközött kamion vezetőfülkéje Földesen 2012. szeptember 28. (11 kép) A piroson áthajtó román kamionos a személygépkocsi vezetőjének halálát okozta. Fotó: Hajdú-Bihar MRFK Felborult az Opellal ütközött autóbusz Etyek és Biatorbágy között

Tuti menü