Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autósiskolák - közlekedésbiztonság képes leírás: Non - Zebrajogsi [2. oldal]
részletek »

Autósiskolák - közlekedésbiztonság: Non - Zebrajogsi [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedesbiztonsag.tlap.hu » Autósiskolák - közlekedésbiztonság
Keresés
Találatok száma - 27 db
Non-stop Autósiskola

Non-stop Autósiskola

Kedves Látogatónk! Bizonyára értesültél arról, hogy heteken át ezrek várnak a vizsgákra. Ha nem akarsz sorba állni, kérjük időben online küld el tanfolyam- és vizsgaigényedet. Ezt követően a személyes beiratkozásod is szükségszerűvé válik, hogy ne csak a KRESZ, hanem a vezetési vizsgáidat is időben le tudjuk kötni. Csak ebben az esetben tudjuk számodra garantálni a választott oktatási program időtartamát, ill. a vizsgáid terminusát. Megértésedet köszönöm. Tisztelettel: Angyal András iskolavezető! Ha megbarátkoztál a leírtakkal, akkor válassz oktatási programot!

Padlógáz jogsi

Padlógáz jogsi

A Padlógáz Autós és Motoros iskola 1991-es alakulása óta kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a tanulói nyugodt, barátságos környezetben készüljenek fel a jogosítvány megszerzésére és a forgalomban történő biztonságos közlekedésre.

Pati autósiskola

Pati autósiskola

Népszerűségünket a magas színvonalú oktatás, az országos átlag felett álló vizsgaeredmények és a maximálisan kiszolgáló ügyintézés alapján értük el. Honlapunkon - a moped, motor, személygépkocsi, teherautó, pótkocsi kategóriák megszerzésének tudnivalóin kívül - készségfejlesztő játékokat helyeztünk el, valamint olyan újságcikkeket, melyek más iskolánál sikertelen vizsgákat tett tanulók véleményéről, tanácsairól szólnak. Ezeken kívül, képek formájában, betekintést kaptok autósiskolánkról, eredményeinkről, egyúttal megismerhetitek aktuális híreinket, kedvezményeinket. A jogosítvánnyal rendelkezők tájékozódhatnak a gyakorló vezetésről, a külföldi vezetői engedély tulajdonosai a honosításról.

SOS jogsi

SOS jogsi

Az első jogosítvány megszerzése mindenki életében mérföldkőnek számít. Kicsit olyan ez mint egy érettségi vizsgára való felkészülés: tanulás, gyakorlás, izgulás - de hidd el, ezen mindenki átesik egyszer! Vezetni megtanulni nem könnyű, de az biztos, hogy az autósiskolánkban megszerzett tudás egy életre szól, ugyanakkor egy életen át fejleszthető.

Szuperjogsi Autósiskola

Szuperjogsi Autósiskola

A Kresz oktatás a legmodernebb eszközökkel folyik nagyképernyős TV-n számítógépről, a legújabb oktató programokkal, gyakorlott tanárokkal. A tesztkérdéseket tudod irodánkban gyakorolni oktató CD-ről, laptop számítógépeken (ingyen) az iroda nyitvatartási idejében. Oktatóink, több éves tapasztalattal rendelkeznek. Célunk kis tanulói csoportok oktatása, odafigyelve minden tanulónk egyéni igényére. Szeretnénk barátias légkörben oktatni, hogy a célját mindenki stresszmentesen, könnyedén elérje: a kogosítvány megszerzését.

Táltos iskola

Táltos iskola

Köszöntjük a Táltos autós-motoros iskola weboldalán! Autósiskolánk 'B'-kategóriás autóvezetői és 'M', 'A1', 'Akorl', 'A' motoros jogosítvány megszerzéséhez szükséges felkészítő tanfolyamok szervezésével és teljes körű ügyintézésével foglalkozik. Tanfolyamaink kis létszámúak (max. 8-10 fő). Szolid árakkal, korrekt oktatókkal várjuk szeretettel leendő tanulóinkat. Az elmélet, gyakorlat és vizsga a XI. kerületben történik

Tigris -T

Tigris -T

Honlapunkon bemutatjuk a Tigris-T Autósiskola előnyeit A teherautós, buszos, valamint az ehhez kapcsolódó nehézpótkocsis tanfolyamok havi rendszerességgel indulnak. Ebben az esetben az órarendet tanulóinkkal az első tanítási napon együttesen egyeztetjük, mindenki igényeihez igazodva. A foglalkozásokra járhatsz váltakozva is, egyik nap de., másik nap du. Minden héten indul hétvégi tanfolyam, és a hétvégi vezetést is megoldjuk. - Egyénreszabott egyszemélyes elméleti oktatást is vállalunk igényeidhez igazodva. - Sikertelen KRESZ vizsga esetében díjmentesen addig járhatsz tanfolyamra, amíg a vizsgád sikerül. - A vizsgára való felkészülést oktatócsomaggal, KRESZ teszt CD-vel könnyítjük, benne kidolgozott műszak tételekkel.

Top sofőrszolgálat

Top sofőrszolgálat

Tegye nyugodtan és kényelmesen saját gépkocsijával! Ezek után haza szeretne menni? Csak egy telefon, és a Bendegúz sofőrszolgálat munkatársai biztonságosan otthonába szállítják saját gépkocsijával! Sofőrszolgálatunk a kedvezményes utazásra jogosító kuponokat bónusz utalványokat csak nyitvatartási időben tudjuk elfogadni.

X-car Autós-motoros iskola

X-car Autós-motoros iskola

Segítünk! Igénye szerint egyéni felkészítést is módunkban áll biztosítani, hogy Ön a lehető legrövidebb idő alatt jogosítványt szerezzen. Teljes körű ügyintézéssel és a tanfolyammal kapcsolatosan bármilyen segítséggel állunk kedves tanulóink rendelkezésére.. Személyesen az irodánkban vagy e-mailen és telefonon várjuk érdeklődésüket.. - Hagyományos és modern oktatási segédeszközök - Képzés 'M' 'A' 'B' minden kategóriájában - Légkondicionált termek. - Kedvezményes vezetéstechnikai tréning - Elsősegélynyújtó tanfolyam helyben - Oktatás angol nyelven - learning in english - Díjmentes számítógépes gyakorlat

Hirdetés
Zebrajogsi

Zebrajogsi

Oktatóink már azelőtt is jó nevű de időközben megszűnt, vagy átalakult autósiskoláknál gyakorolták az oktatói szakmát. A Zebránál többféle jogosítványt is szerezhetsz, legnépszerűbb köztük a motoros jogsi, illetve a személy-kistehergépkocsi vezetői engedély, az úgynevezett 'B' kategóriás jogsi.

Tuti menü