Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autósiskolák - közlekedésbiztonság képes leírás - Közlekedésbiztonság.tlap.hu
részletek »

Autósiskolák - közlekedésbiztonság - Közlekedésbiztonság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedesbiztonsag.tlap.hu » Autósiskolák - közlekedésbiztonság
Keresés
Találatok száma - 27 db
Autó plusz Autósiskola

Autó plusz Autósiskola

Nálunk a jogosítvány megszerzése kellemes, barátságos környezetben, hatékony oktatás mellett zajlik. Autósiskolánk 1990 óta, tehát huszonkét éve működik, így munkánk színvonala, oktatóink tapasztalata igen magas szintű. Az Autóplusz autósiskola a legkorszerűbb, emberközpontú módszerekkel biztosítja a legrövidebb idő; alatt a jogosítvány megszerzését. Autósiskolánk filozófiája a költséghatékony oktatás, célunk a maximális minőség és eredményesség hosszú távon.

Autósikola a Nyugatinál

Autósikola a Nyugatinál

Fordulat autó-motoros iskola. Budapesten jól megközelíthető helyen a Nyugati pályaudvartól nem messze. Célunk az, hogy a jogosítvány megszerzése ne nyűg legyen hanem könnyedén és magabiztos tudást illetve gyakorlatot szerez. Így könnyedén vedd az akadályokat. Képzőink oda figyelnek az egyedi kompetenciákra és annak megfelelően adják le az anyagot. Sikeres tanfolyam elvégzése után lehetőséget biztosítunk kedvezményes autó/motor vezetéstechnikai tréningünk árából. Motor bérlésre is lehetőség van, hogy vásárlás előtt megtud melyik illik hozzád.

Bagoly Sofőrszolgálat

Bagoly Sofőrszolgálat

Amennyiben úgy döntött, hogy nem ül kormány mögé, - fáradt, nincs kedve koncentrálni a vezetésre, ünnepelt, szórakozni volt, esküvőről menne haza, alkoholt fogyasztott - úgy hívjon minket és megrendelését követően a lehető leggyorsabban Önért megyünk, hogy Önt és gépjárművét biztonságban elvigyük a megadott címre!

Bilig autósiskola

Bilig autósiskola

Autósiskolánk Pest megyében a legjobbak közé tartozik! Saját tulajdonban lévő tantermekkel és tanpályával rendelkezünk! Tanulóinknak mindent egy helyen tudunk biztosítani. A gyakorlati-, műszaki-, és elsősegély tanfolyam illetve vizsga helyben történik. 1994-óta szervezünk egyéb közlekedési tanfolyamokat és vizsgákat a Nemzeti Közlekedési Hatóság keretein belül.

Bilux Autósiskola

Bilux Autósiskola

A Bi­lux Au­tós­is­kola Győr-Mo­son-Sop­ron me­gye leg­na­gyobb au­tós­is­ko­lája. Évente mint­egy hat­ezer ügy­fe­lünk sze­rez kü­lön­féle jár­mű­ve­ze­tői jo­go­sít­ványt, szak­tan­fo­lyami vég­zett­sé­get. Is­mer­ked­jen meg cé­günk­kel, aján­la­ta­ink­kal.

Csaba-Duo Autósiskola

Csaba-Duo Autósiskola

A Csaba Duo autósiskola 1996 óta működik. 'B' és 'A' kategóriás képzéssel foglakozunk. Tanfolyamaink minden héten délután és hétvégén is indulnak. Ha nem tud folyamatosan részt venni az autósiskola tanfolyamán, addig jár, míg a hét témakört végig nem hallgatja.

Csigasofőr

Csigasofőr

A Csiga sofőrszolgálat azoknak az ügyfeleknek szeretne kedvezni, akik nem sietnek: Ön keveset fizet, mi 30 percen belüli kiszállási idővel érkezünk. Vegye igénybe a Csiga sofőrszolgálattól megszokott magas színvonalú szolgáltatást olcsóbban.

Csigavér Autósiskola

Csigavér Autósiskola

Sok éve már a Csigavér a főváros leglátogatottabb autós-motoros iskolája, ahol több mint 100 gépjármű és ugyanannyi oktató közül választhat. Ezúton is köszönjük a bizalmat annak a több tízezer tanulónak, akik minket választottak! Ajánlatunk a Robogótól a Kamionig terjed. Személygépkocsis, motoros, teherautós, buszos, és szaktanfolyami képzések folyamatosan indulnak.

Dakar autós-motoros iskola

Dakar autós-motoros iskola

+11 érv, hogy miért nálunk tanulj vezetni: 9 féle autóból és 6 féle motortípusból választhatsz gyakorlati oktatásnál házhoz megyünk 3 főtől kihelyezett elméletet tartunk, felár nélkül egyéni elméleti oktatásnál házhoz megyünk munkaidőn túl és hétvégén is oktatunk, felár nélkül négy részletben fizetheted a tandíjat számítógépes gyakorlást biztosítunk minden helyszínünkön normál vagy gyorsított képzés közül választhatsz jogosítvánnyal rendelkezőknek is biztosítunk gyakorlási lehetőséget lelkiismeretes, türelmes oktatóinkra bízhatod magad

Hirdetés
Dodgem Autósiskola

Dodgem Autósiskola

Manapság bizony egyáltalán nem egyszerű eligazodni a már-már zavarba ejtően bőséges autósiskola kínálatban, mivel az elmúlt egy-két évtizedben a budapesti autósiskolák száma megsokszorozódott. A mennyiségi növekedés azonban - noha az elméletileg versenyhelyzetet teremtett - sajnálatos módon nem idézett elő minőségi javulást, sőt éppen ellenkező irányú folyamat zajlott le. Ennek okai vita tárgyát képezhetik, következményei azonban egyértelműek: a statisztikák tanúsága szerint növekszik a kezdő autóvezetők által okozott balesetek száma, de nem látszik javulni a közlekedési morál sem. Az autósiskolában történő oktatás hiányosságait általában a tanulók is hamar észreveszik, viszont a legtöbben mégsem váltanak autósiskolát, hiszen az legtöbbször komoly anyagi és időbeli veszteséget jelentene. Ezek után nincs mit csodálkozni a cseppet sem hízelgő statisztikai adaton: ma 10 tanulóból átlagosan 6 más autósiskolát választana, ha vissza lehetne forgatni az idő kerekét.

Gyors autó-motor jogosítvány Budapesten

Gyors autó-motor jogosítvány Budapesten

Villám Jogsi autósiskola. Szeretnél gyorsan autós, motoros jogosítványt szerezni? Mi segítünk benne. Profi oktatóink segítenek a maga biztos tudás elsajátításában. Elméleti oktatás indul a hét minden napján! Ha túl vagy az elméleten az sem lesz probléma, hogy heti 4 óra gyakorlati vezetés. Online KRESZ oktatásunk fél áron. Egyes pótórák díjtalanok. Autósiskola váltásnál is várunk szeretettel, ha nem tudnak megfelelő feltételeket biztosítani neked. Iskolánk tömeg közlekedéssel könnyen megközelíthető helyen található

Kállay autósiskola

Kállay autósiskola

Mert akár telefonon, akár e-mailben érdeklődsz mindenre kiterjedő tájékoztatást fogsz kapni, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdésed! Mert nálunk nincsenek rejtett költségek, csak annyit fizetsz, amit az Áraink menüpont alatt látsz! Mert az elméleti oktatás jó hangulatban, beszélgetős módon és eredményesen zajlik! Tanár úr ezt még évtizedeken keresztül így csináld! (egy szakfelügyelő vizsgabiztos mondta a foglalkozás után). Addig járhatsz elméleti órákra (természetes külön költség nélkül), amíg nem érzed, hogy sikeresen levizsgázol! Mert a gyakorlati oktatók fiatalos gondolkodású, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik vidám hangulatban tényleg megtanítanak vezetni!

Kalmár Autósiskola

Kalmár Autósiskola

Iskolánk 1991-ben alakult Budapesten. Cégünk azóta jelentős fejlődésen ment keresztül. Jelenleg közúton minden kategóriában folyik képzésünk Budapesten, Vácon, Dunakeszin, Fóton és Sződligeten, illetve 2005-től indítunk hajós (vitorlás, motoros) tanfolyamokat is.

Lopakodó Autósiskola

Lopakodó Autósiskola

Záhorszky Ferenc vagyok, a Lopakodó Autósiskola vezetője. 15 éves oktatói munkám során belülről láttam az autósiskolák erényeit, de hibáit is. Az volt az álmom, hogy egyszer egy olyan saját iskolám legyen, amely fiatalos dinamizmusával, jó hangulatával hadat üzen a görcsös 'izzadságszagú' gépjárművezető oktatásnak. Ez az álom mára testet öltött.

Magura Autósiskola

Magura Autósiskola

A tanfolyamok tanrendjének ismertetése a felvételkor, de legkésőbb az első foglalkozásokon kerül sor. Elméleti tanfolyam létszáma: 1- 32 fő Tanfolyamra való beiratkozás a tanfolyam indításától számított 3 napon belül lehetséges. Az elmulasztott órákat a tanfolyam végén pótolni kell. Ennek díja létszámtól függetlenül 1 000/Ft/óra/fő. Elméleti tanfolyam végén a NKH által kiadott vizsgaprogram alapján házivizsgát kell tenni.

Majsai Autósiskola

Majsai Autósiskola

A Majsai Autósiskola tanfolyami kínálata nemcsak az összes jogosítvány kategóriát, hanem a jogosítványok mellé ajánlott szaktanfolyami képzéseket is tartalmazza. A színes gombokra kattintva bővebb információhoz juthat. Amennyiben lenne még kérdése hívjon minket, vagy írjon nekünk! Segítünk, válaszolunk.

Mocijogsi

Mocijogsi

Az oldal létrehozásával segítséget szeretnék nyújtani ahhoz, hogy megfelelő gyakorlattal, elméleti tudással és felesleges izgalom nélkül, vagyis Motor Jogosítvánnyal a zsebedben élvezhesd a motorozás minden örömét. Már ha később nem felejted otthon. :)

Tuti menü